Memori Tercipta

Memori Tercipta
Assalamualaikum dan Selamat Membaca. Guyssss. Girlss... And whatever you are, you are my love :) Sebab apa. Sebab sudi setia dengan blogger yang satu ni. Yess. Setia . Kalau tak kau tak tahu kan yang aku ada new upload.

Alhamdulillah. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah atas kenangan yang kau cipta untuk aku. Terima kasih kerana meminjam masa untuk aku bersama sama mencipta kenangan itu. Dan kenangan itu adalah kenangan yang kita cipta saat aku menjadi Rakan Exco Kolej Aminuddin Baki. Hamek kauuu. Full name of KAB aku bagi. Sebab adanya cinta di hati.

Terima kasih kepada abang Ammar. Abang Najib. And yang lain pun khususnya family BAKAB 14/15. Korang sporting dan memang aku bersyukur dapat jumpa family yang macam ni. Jika dahulu aku ada usrah tapi kali ini aku ada BAKAB. Dan aku tahu aku mengerti akan utuhnya usrah apabila adanya ukhwah.

Ahh , aku kejar masa upload Memori Tercipta ni. Belum habis lagi cerita . So boleh kira ni mukadimah jee lahh ekk. Okay. Kita jumpa lagi nanti.



*Kejar masa sebab kejap lagi ada shooting dengan sifu , Shutter Alvira :)